Sütinyalóka recept sütés nélkül

Sütinyalóka, az édes finomságok világában egy különleges és könnyen elkészíthető desszert. Az alábbiakban bemutatjuk a sütinyalóka receptjét sütés nélkül, hogy otthon is könnyedén elkészíthesd ezt a csodás édességet.

Alapanyagok:

  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 5 dl tej
  • 25 dkg darált keksz
  • 15 dkg vaj
  • 10 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 20 dkg kókuszreszelék

Elkészítés:

Az elkészítés lépései rendkívül egyszerűek. Először készítsd el a vaníliás pudingot a tej hozzáadásával, majd hagyd kihűlni. Közben a darált kekszet keverd össze a vajjal, a porcukorral, a vaníliás cukorral, és a sütőporral. A masszát tedd sütőpapírral borított tepsibe, majd simítsd el egyenletesen.

Amikor a puding kihűlt, öntsd rá a kekszes alapra. Szórd meg a tetejét kókuszreszelékkel, majd helyezd be a hűtőszekrénybe legalább 2 órára, hogy jól összeálljon az íz.

Sütinyalóka recept darált kekszből:

A sütinyalóka recept darált kekszből készült változata egy könnyed, üde desszert, amelyet bármilyen alkalomra elkészíthetsz. A kókuszos íz és a lágy puding együttesen varázsolja ezt az édességet felejthetetlenné.

Tippek a készítéshez:

1. A pudingot ne hagyd főni, csak addig, amíg besűrűsödik.

2. A keksz-vajas alapot alaposan simítsd el a tepsiben, hogy egyenletes legyen a sütinyalóka alja.

3. A kókuszreszelék adja meg a desszertnek az extra ropogós és ízletes jegyeket.

Gyakori kérdések (faqs):

Hogyan tároljuk a sütinyalókát?

A legjobb, ha a sütinyalókát hűtőszekrényben tárolod, így tovább megőrzi frissességét és ízét.

Lehet-e más ízesítésű pudinggal készíteni?

Igen, kísérletezhetsz más ízű pudingokkal is, például csokoládéval vagy eperrel.

Mennyi ideig kell hűteni a sütinyalókát?

Legalább 2 órán keresztül hűtőszekrényben pihentesd, hogy jól összeálljon az íz és az állag.


Vezi și:

Menyhert

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Szerző képe

Menyhert

Szólj hozzá!